Kan man tjäna pengar genom att jobba hemma ?

Är du en ensamstående mamma som kämpar med ekonomin ? Du kanske är en student som skulle behöva tjäna lite extrapengar varje månad ? Det kvittar vem du är och var du kommer ifrån, alla kan skaffa sig ett extrajobb online och börja tjäna pengar.

Att jobba hemma är en dröm för många. Man vill kanske spendera mer tid med sin familj istället för att gå upp varje morgon till sitt 9-5 jobb... Du har kanske ett hus som behöver fixas till lite och det blir svårt med den lilla fritiden du har nu.

Men hur kan man skaffa sig ett jobb online och börja tjäna pengar hemifrån?


Om du är en nybörjare i hur man tjänar pengar på internet och ditt stora mål är att bli framgångsrik på nätet så skulle jag vilja introducera My Online Income System. Detta är en digital produkt från världens största digitala återförsäljare Clickbank.

My online income system är i stort sett en träningsmanual i hur man kan jobba hemma och tjäna pengar på auto-pilot. Man lär sig att bli en expert på att marknadsföra andras produkter och få provision varje gång man säljer något. I kursen får man lära sig:

1. Hur man hittar produkter som är lättsålda (Enkla att ranka högt i Google för)
2. Hur man ska marknadsföra dom på bästa sätt så Google belönar dig med en Topp 10 placering!
3. Det viktigaste, hur du snabbt kan komma igång och jobba extra hemifrån.

Där är givetvis mycket mer att lära sig än dessa 3 stegen och det bästa med My Online Income System är att det är uppbyggt för nybörjare. Allting är förklarat på ett enkelt och naturligt sätt så det blir inga problem att förstå. Men förstår man inte så är kundsupporten en av de allra bästa!

Att jobba hemma blir inga problem med My Online Income System. Efter att du har fått tillgång till det så kommer du att hitta en "60 dagars Action Plan" inne i MOIS system.

Vad är då en "60 dagars Action Plan"?


Denna plan kommer du att följa i 2 månader. Varje dag så kommer du att få uppgifter som du ska slutföra. Det kan vara att skriva en artikel eller att posta inlägg på ett forum. Så du behöver aldrig "gå vilse" någon gång. Varje dag vet du exakt vad du ska göra.

15 kommentarer:

 1. Brukar du skatta på dom pengar du tjänat via detta?

  SvaraRadera
 2. Nä, detta är helt skattefria pengar som jag tjänar.

  SvaraRadera
 3. Tyckte du att det var lätt att börja tjäna pengar via detta?Jag håller på med actionplanen nu :)

  SvaraRadera
 4. Lätt och lätt, det krävs ju sitt arbete. Men när man har gjort det "tråkiga" så att säg och sedan ser att man börjar tjäna pengar så är det grymt härligt kan jag säga.

  Jag följde också action planen till punkt och prickar.

  SvaraRadera
 5. Men tog det 60dagar för dig att fullfölja hela planen? I vilket steg var du på innan du tjänade dina första pengar?

  SvaraRadera
 6. Ja, det tog exakt 60 dagar faktiskt. Man får lite att göra varje dag så jag gjorde dessa saker man fick i uppgift och sen var "jobbet" klart ;)

  Men givetvis kan man fullfölja den på halva tiden eller 90 dagar. Det beror på hur mycket tid man kan lägga ner. Men det ska inte ta mer än 15-45 minuter varje dag.

  Jag förde faktiskt dagbok på allting så det kan jag gå tillbaka och titta på :) Jag ser nu att jag tjänade min första krona efter 34 dagar. Man måste ju först arbeta sig uppåt lite men 34 dagar var riktigt bra tyckte jag.

  Sen dess har jag tjänat många kronor genom att följa action planen.

  SvaraRadera
 7. Hur mycket brukar du tjäna dagligen på detta? :) O hur mycket har den summan ändrats sen i början? Så himla nyfiken :)

  SvaraRadera
 8. I början gick det givetvis lite trögt. Så är det ju alltid när man startar upp en ny business :) Men bara man håller sig fokuserad och målinriktad på vad man vill uppnå så kommer man att tjäna pengar.

  Mitt mål från början var $100 per dag och idag tjänar jag mellan 70-130$ varje dag :) Ibland blir det givetvis mer och ibland mindre men ddär kommer in pengar väldigt frekvent.

  Det gör inget att du är nyfiken, annars får man ju inte reda på något ;)

  SvaraRadera
 9. Hej igen:)

  Här kommer lite mera frågor hoppas det e ok?

  Fick igår ett mail från mois om att det finns ett program som låter allt köra på autopilot,är det bra?HAr du ett sådant själv? Verkar ju superbra men om det funkar e ju en annan femma^^

  mvh

  Sara

  SvaraRadera
 10. Ursäkta det sena svaret, har varit iväg på semester.

  Det har jag också fått men har aldrig riktigt hunnit testa det.

  Men om du ska testa det så kan du ju skriva här hur det går :)

  SvaraRadera
 11. Låter inressant... Men jag måste vara helt ärlig med att jag inte förstår hundra procent vad exakt det är man ska göra. Finns det mer information om detta någonstans på nätet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det handlar om att bygga upp en helt ny inkomst från scratch så att säga. Man kommer att få följa en plan som varar i 60 dagar och håller man sig till planen så lär man tjäna väldigt bra med pengar. Man behöver inte heller lägg ner pengar på att köpa domännamn och allt vad dett innebär då man lika bra kan börja tjäna pengar med en gratis hemsida. Det började iallafall jag med och den funka kanon.

   Radera
 12. Det låter ju väldigt smart. Ska kolla upp detta!

  SvaraRadera
 13. Hej.

  Jag har en liten fråga; om jag går via dina länkar och betalar dessa ca 400 för inloggning osv får jag instruktionerna på engelska eller svenska?

  Svara gärna omg. jag är väldigt intresserad.
  //Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt står skriet på engelska, men det finns ju hjälpmedel som t.ex Google Translate där du kan översätta allt till svenska.

   Testade för en stund sedan och översättningen blir väl inte helt klockren, men man förstår ändå vad man läser :)

   Radera